Rosa-Maria Ikäheimonen

Olen Rosa-Maria, 31-vuotias terveydenhuollon ammattilainen Itä-Vantaalta. Luonteeltani olen iloinen ja innostuva. Rakastan oppia uutta ja suhtaudun intohimolla työhöni. Minulle merkityksellistä on se, kun saan auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti voimaan paremmin ja suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla omassa arjessa ja urheilun parissa.

Harrastan agilitya kahden bordercollieni kanssa. Agilityn lisäksi treenaan kuntosalilla painonnostoa. Olen valmentanut agilityohjaajia vuodesta 2016 alkaen. Olen myös mukana Suomen Agilityliiton alaisessa TopTeam -valmennuskokonaisuudessa fysiikkavalmentajana. Olen lisäksi perustanut Speed Up Agility -verkkopalvelun, jonka ylläpitäjä olen.

Nykyisin keskityn enemmän ja enemmän elämässäni kehon ja mielen tasapainoon yrittäjänä, äitinä ja kahden aktiivisen koiran omistajana. Joskus on parempi tehdä rauhallinen joogaharjoitus -kovan painonnostotreenin sijaan.

Tervetuloa hierontaan tai myofaskiaaliseen hoitoon luokseni Keravalle!

Koulutus ja kurssit: 

– Lääketeknikko 2009 (Oulun seudun ammattiopisto)

– Farmaseutti 2013 (Itä-Suomen yliopisto)

– Personal trainer 2016 (FAF)

– Koulutettu hieroja 2018 (Itä-Helsingin hierojakoulu, erikoistuminen nivelten liikkuvuuteen)

– MyFascia – kokonaisuus 2019 (Hakkarin helmi, kouluttaja fysioterapeutti Mika Pihlman)

– VoimanPolku 1 -tason valmentaja 2020 (Varalan urheiluopisto)

– Liikkeen laadun asiantuntija, syksy 2020 (Trainer4You, kouluttaja fysioterapeutti Ari-Pekka Lindberg)

– Pään, niskan ja purentalihasten suorat ja epäsuorat myosfaskiaaliset tekniikat, toukokuu 2021 (Hakkarin helmi, kouluttaja fysioterapeutti Mika Pihlman.) Lue lisää blogista.

– Kinetic Control: Managing Movements: Impairments of the Lower Leg, syyskuu 2021. (Kouluttajana OMT-fysioterapeutti Kari Niemi.)