PERSONAL TRAINING

Päivitys 24.10.2021: Olen äitiyslomalla. Palaan töihin lokakuussa 2022. Vapaat ajat aukevat sähköiseen ajanvaraukseen.

Henkilökohtainen valmennus sopii sinulle, joka kaipaat tukea ja kannustusta omaan harjoitteluun. Valmennus voi olla omaa suorituskykyä lisäävää tai terveyttä ja jaksamista edistävää. Asiakkaitani ovat tavalliset työikäiset sekä agilityurheilijat.

Pääset alkuun varaamalla alkukartoituksen ajanvarauskalenterista tai ottamalla minuun yhteyttä suoraan yhteyttä. Teen PT-ohjauksia liikuntakeskus Vidan tiloissa, Vantaan Korsossa. Lisäksi otan asiakkaita vastaan hoitotilassani Keravalla. Ulkokaudella tapaamiset voidaan sopia myös muualle pääkaupunkiseudulle.

PERSONAL TRAINING -valmennukset:

Aloituspaketti: Alkukartoitus 45min, harjoitusohjelma ja 2 x 60min treenit, joissa tehdään harjoitusohjelman (harjoitusohjelman kesto 6-8 viikkoa) treenit läpi, 269€. Maksun voi suorittaa 1 – 3 erässä. 

Aloituspaketin rinnalle (vapaavalintainen):

Kuukausivalmennus: yhteydenpito sähköpostilla, whatsapilla tms. viikottain. Voit kertoa treenikuulumiset, jakaa treenivideot jne. Saat kommentit, lisävinkit ja neuvot joka viikko edistymisen tueksi. 130€/kk

Voit ostaa myös erikseen:

Alkukartoitus 45-60min 65€
Treeniohjelma 65-130€ (laajuudesta riippuen aikaa menee 1 – 2h)
PT-ohjaus 1x60min 65€
PT-ohjaus 4x60min 240€ (60€ kerta)
PT-ohjaus 6x60min 342€ (57€ kerta)
Kuukausivalmennus teho: 130€/kk, yhteydenpito joka viikko. 

VOIMARYHMÄT JA MUUT KURSSIT

Alkavat voimaryhmät ja muut kurssit löydät toisen yritykseni Speed Up Agilityn -verkkokaupasta. Mukaan voit osallistua harrastustaustasta riippumatta.