PERSONAL TRAINING

Henkilökohtainen valmennus sopii sinulle, joka kaipaat tukea ja kannustusta omaan harjoitteluun. Valmennus voi olla omaa suorituskykyä lisäävää tai terveyttä ja jaksamista edistävää. Asiakkaitani ovat tavalliset työikäiset sekä agilityurheilijat. Yhden tapaamiskerran hinta on 65e /h.

Pääset alkuun varaamalla alkukartoituksen ajanvarauskalenterista tai ottamalla minuun yhteyttä suoraan yhteyttä. Teen PT-ohjauksia liikuntakeskus Vidan tiloissa, Vantaan Korsossa. Lisäksi otan asiakkaita vastaan hoitotilassani Keravalla. Ulkokaudella tapaamiset voidaan sopia myös muualle pääkaupunkiseudulle.

Personal training valmennukset:

Aloituspaketti: alkukartoitus 45min + mahdolliset kotitehtävät, 2 x 60min tapaamiset ja harjoitusohjelma 278€.

Personal training aloituspaketin rinnalle: (valinnainen)

MINIVALMENNUS, yhteydenpito kerran kuukaudessa 20€/kk
KEVYTVALMENNUS, yhteydenpito viikottain 65€/kk
TEHOVALMENNUS, yhteydenpito, treenivideoiden lähetys, kommentointi ja lisävinkit sekä neuvot jatkoon viikottain 130€/kk (tämä sopii hyvin etävalmennukseen)

ryhmävalmennukset

Agilityohjaajille suunnatut fysiikkatreenit jatkuvat jälleen keväällä/kesällä 2021. Jos haluat seurallesi tai yhdistyksellesi ryhmätreenejä, se onnistuun ottamalla yhteyttä minuun. 

Liity mukaan Facebook-ryhmään, jossa ilmoitan alkavista treeniryhmistä: https://www.facebook.com/groups/907986086283235/

 

SPEED UP AGILITY

Speed Up Agility on perustamani verkkopalvelu, jossa tarjoan verkkokursseja, jotka ovat räätälöity agilityohjaajan tarvitsemien tekniikoiden ja lajivaatimuksien ympärille. Saat toimivat ohjeet fysiikkasi kehittämiseen, joiden avulla saat itsestäsi kaiken irti joka radalla. Speed Up way -jäsenyyden avulla sinusta ja koirastasi voi tulla unelmiesi tiimi. Lue lisää Speed Up Agilitysta täältä.