PERSONAL TRAINING

Päivitys 24.10.2021: Olen äitiyslomalla. Palaan töihin keväällä 2022. Vapaat ajat aukevat sähköiseen ajanvaraukseen.

Henkilökohtainen valmennus sopii sinulle, joka kaipaat tukea ja kannustusta omaan harjoitteluun. Valmennus voi olla omaa suorituskykyä lisäävää tai terveyttä ja jaksamista edistävää. Asiakkaitani ovat tavalliset työikäiset sekä agilityurheilijat. 

Pääset alkuun varaamalla alkukartoituksen ajanvarauskalenterista tai ottamalla minuun yhteyttä suoraan yhteyttä. Teen PT-ohjauksia liikuntakeskus Vidan tiloissa, Vantaan Korsossa. Lisäksi otan asiakkaita vastaan hoitotilassani Keravalla. Ulkokaudella tapaamiset voidaan sopia myös muualle pääkaupunkiseudulle.

Personal training -valmennukset:

ALOITUSPAKETTI: alkukartoitus 45min + mahdolliset kotitehtävät, harjoitusohjelma ja 2 x 60min treenit, joissa tehdään harjoitusohjelman treenit läpi, 295€. Maksun voi suorittaa 1 – 3 erässä. 

Personal training aloituspaketin rinnalle: (valinnainen)

KEVYTVALMENNUS, yhteydenpito viikottain 65€/kk
TEHOVALMENNUS, yhteydenpito, treenivideoiden lähetys, kommentointi ja lisävinkit sekä neuvot jatkoon viikottain 130€/kk (tämä sopii hyvin etävalmennukseen)

Voit ostaa myös erikseen:

Alkukartoitus 45min, 65€. 
Treeniohjelma, 120€. 
PT-ohjaus 1x60min, 65€
PT-ohjaus 5x60min, 300€ (60€ kerta.)

ryhmävalmennukset

Agilityohjaajille suunnatut fysiikkatreenit jatkuvat jälleen keväällä/kesällä 2021. Jos haluat seurallesi tai yhdistyksellesi ryhmätreenejä, se onnistuun ottamalla yhteyttä minuun. 

Liity mukaan Facebook-ryhmään, jossa ilmoitan alkavista treeniryhmistä: https://www.facebook.com/groups/907986086283235/

 

SPEED UP AGILITY

Speed Up Agility on perustamani verkkopalvelu, jossa tarjoan verkkokursseja, jotka ovat räätälöity agilityohjaajan tarvitsemien tekniikoiden ja lajivaatimuksien ympärille. Saat toimivat ohjeet fysiikkasi kehittämiseen, joiden avulla saat itsestäsi kaiken irti joka radalla. Speed Up way -jäsenyyden avulla sinusta ja koirastasi voi tulla unelmiesi tiimi. Lue lisää Speed Up Agilitysta täältä.